dit is de NL tekst

Pizzasaus

Een heerlijke pizzasaus met een magisch ingrediënt. Ook heel lekker als pastasaus

Pizzadeeg

Zelf pizzadeeg maken voor de perfecte bodem. Niet zo moeilijk als je misschien denkt…

Kapsel (Chiffon Cake)

Kapsel (Chiffon cake) is een heel luchtig kapsel dat heel geschikt is voor taarten en opgerold gebak. Het recept vindt u hier.

Frangipane

Frangipane is een vulling die je aantreft in taarten of gebak die wordt meegebakken met de bodem. Omdat deze vulling op basis van amandelmeel wordt bereid geeft het een smaak van amandelspijs. Dit is hoe je het maakt…

Kruimeldeeg

Kruimeldeeg komt aan zijn naam omdat er bij het verwerken van de ingrediënten grote kruimels ontstaan. Kruimeldeeg wordt gebruikt als bijvoorbeeld een bodem voor taarten of als de bovenzijde van een appelkruimeltaart.

Harde Wener deeg

Harde Wener deeg wordt ook wel het 3-2-1 deeg of lapjesdeeg genoemd. De perfecte bodem voor je appeltaart. Ik leg je uit hoe je het maakt.

Bisquit Vanille (standaard kapsel)

De Bisquit Vanille die altijd lukt Dit beslag gebruik ik al zolang ik het mij kan herinneren als bisquit Vanille basis voor het maken van slagroomtaarten. Het is de klassieker on de bisquits en wordt ook wel kapsel genoemd. Het eindresultaat is een heel licht en...

Soezenbeslag

Soezenbeslag. Niet moeilijk maar toch vaak een struikelblok…

Welkom

IMG_20150119_105833Welkom op mijn site Bonn's Bakery. Op deze site vind je recepten, Tips en Tricks, Uitleg over producten voor het bakken, How-To's en nog veel meer. Tevens vind je hier mijn- of ingezonden creaties met natuurlijk zoveel mogelijk foto's! Ik wens je veel leesplezier.

Bonn’s BAKERY OP FB